Webprober

Sørg for å holde nettsiden frisk og uten feil.

Få oversikt over din nettsides indre helse.

Webprober

Analyseverktøy

Sørg for å holde nettsiden din frisk og uten feil. Få oversikt over din nettsides indre helse.  Det er først når du vet hvilke symptomer hjemmesiden din har, at du kan ta handling. Analysen avslører de feil og mangler som eventuelt eksisterer på din nettside i henhold til flere valgfrie kategorier.

Døde lenker

Døde lenker på din hjemmeside, er den første indikatoren til en bruker på at din hjemmeside ikke er oppdatert. Det skaper usikkerhet for videre sidenavigering – som igjen påvirker bruken og dermed populariteten til din hjemmeside. Webprober sjekker alle lenkene på din hjemmeside og sette en merkelapp på dem alle – slik at det skal bli lett for deg å se hvor feilen er.

Valideringsfeil

Webprober ser etter om hjemmesiden din støtter den teknologiske platformen du benytter av og gir deg en liste over eventuelle regelbrudd, valideringsfeil. Hjemmesiden blir altså validert opp mot gjeldene HTML standarder. En enkelt feil, kan bidra til at nettsiden din blir vist forskjellig i forskjellige nettlesere. At elementer på hjemmesiden blir forflyttet, skjøvet ut, forsvinner, o.l. Dette er ekstra viktig nå som besøkende benytter forskjellige enheter som smarttelefoner og nettbrett (Android, iPhone).

Hjemmeside:  http://www.webprober.com