WordPress

Wordpress Administrasjonspanel

Administrasjonspanelet gir deg tilgang til å kontrollere tjenestene i din WordPress installasjon. Hvert administrasjonspanel er presentert i seksjoner, hodet, og primærnavigasjonen, arbeidsområdet, og bunnen av siden. Toppdelen av alle paneler, hodet, er tildelt en mørk skygge. Hodet viser navnet på din blogg og en besøk-siden lenke til din bloggs hovedside, en favorittmeny, og lenker til din profil (vist som ditt brukernavn), Turbo, og utlogging. Nedenfor hodet er det to tabeller, Skjerm-muligheter og en lesbar Hjelp, som kan klikkes for å bli fremhevet.

På venstresiden av skjermen er primærnavigasjonsmenyen som håndterer alle de administrative funksjonene du kan utføre. To vis/skjul piler under skrivebordet og kommentarer gjør det mulig å vise kun et utvalg av ikonene i menyen, eller å fremheve den for å vise et ikon og beskrivelse av hver av de store menyfuunksjonene. I hver av disse, som f.eks innlegg, blir det synlig en vis/skjul pil når musepekeren føres over tittelomrdet. En klikk på denne pilen fremhever hele menyen med alle undermenyelementene som finnes. Et nytt klikk vil minimere den tilbake slik den var.

Det store området midt på skjermen er arbeidsområdet. Det er her den spesifikke informasjonen relatert til den valgte navigasjonsfunksjonen , som f.eks å legge til et nytt innlegg, er presentert og samlet.

Til slutt, i foten, på bunnen av hvert administrasjonspanel i mørk skygge, er det lenker til WordPress, Dokumentasjon, og tilbakemelding. I tillegg blir versjonen av din WordPress installasjon vist her. Rett under menyen, om din versjon IKKE er den siste versjonen, vil du se en melding om at en ny versjon er tilgjengelig! Ta kontakt med oss om du ønkser gjøre en slik oppdatering.

Prøv ut selv:

Brukernavn: admin
Passord: demo123

Gå til demoside, http://demo.opensourcecms.com/wordpress/wp-login.php.